Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
132 Posty

(crow)
Stały Bywalec
Mnie tez nie wkurwia ale ja to ukrywam. To przeciez nie nalezy do dobrego tonu. Nie chce wyjsc na wiesniaka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
crow napisał:
Mnie tez nie wkurwia ale ja to ukrywam. To przeciez nie nalezy do dobrego tonu. Nie chce wyjsc na wiesniaka.

Zarowno Joseph jak i Juzio nie wiedza jeszcze, ze ich praca jest bardzo wkurwiajaca. Im szybciej to zrozumiecie, tym lepsze beda rokowania na dobre samopoczucie i poczucie wielkiej szczesliwosci.
Czego wam z calego mojego niewiesciego serca zycze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
no jak sie przyjezdza po to zeby w dupe wlazic to moze i wkurwia
a raczej skurwia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
DorHan napisał:
napisał:
6e6 napisał:
Na dagpenger przez 7 lat to byłem w sumie 3 miesiące i jakoś nie chciałbym wcale z tego korzystać, ale ty wiesz lepiej

chyba po to poprzyjezdzalismy do norwegii zeby odpoczywac a nie wqurwiac sie w pracy..po co

Czy każdy musi mieć wkurwiajaca prace....Mnie moja praca nie wkurwia, bo po Co?

Josephie

Dlaczego oponujesz? Ty jeszcze nie wiesz, ze ciebie praca wkurwia....ale niedlugo to zrozumiesz!

Dowiaduję się tutaj o sobie takich rzeczy o których nawet mój "skalniak" nie wie, a ona wie wszystko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(6e6)
Maniak
a raczej skurwia

No wy wszyscy na tym forum tacy prawi obywatele az zal dupe sciska a poznij dzwonicie do pracodawcow z blagalnym tonem o prace
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
6e6 napisał:
a raczej skurwia

No wy wszyscy na tym forum tacy prawi obywatele az zal dupe sciska a poznij dzwonicie do pracodawcow z blagalnym tonem o prace

Jak ty wszystko wiesz co będzie się działo...

Podasz wynik meczu real vs Juventus, albo numery tottka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok